Фаршировані карасі - Image

Фаршировані карасі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Рецепт фаршированої риби відомий всім давно. Напевно, кожен в далекому дитинстві куштував на домашніх святах мамину фаршировану рибу. Якщо ви думаєте, що ми пропонуємо вам старий добрий рецепт, який знають ще наші мами та бабусі, то ви трошки помиляєтеся. Фаршировані карасі - це щось інше. По-перше, в цій страві абсолютно інша начинка. Вона і смачна, і ситна одночасно. Що робить страву повноцінною. Тому її можна сміливо подавати до вечері зі звичайним салатом. По-друге, риба запікається у фользі, а значить зберігає всі соки і вітаміни, які в ній містяться. Ось вам і хороша ідея для звичайної вечері, а може навіть і святкової.

Продукти для рецепту

Карась охолоджений
83.00 - 109.00

Карась охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Карась охолоджений

1 кг.

Сіль Єгипет

7 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Рис пропарений

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 мл.

Олія соняшникова салатна 500мл

20 мл.

Етапи приготування

01

Карась очистити, видалити зябра, вимити і обмазати сіллю. Дати промаринуватися 5 хвилин.

02

Печериці вимити, нарізати кубиками й обсмажити на рослинній олії.

03

Яйця відварити вкруту, очистити і нарізати кубиками. Рис відварити в підсоленій воді. Кріп подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати, додати майонез , перемішати.

04

Фольгу змастити олією, викласти на неї рибу, начинити фаршем і щільно обернути рибу фольгою.

05

Духовку нагріти до 180°C і запікати 30 хвилин.

06

Потім рибу змастити майонезом, поставити в духовку і включити верхній гриль на 5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв