Чайна ковбаска без коньяку - Image

Чайна ковбаска без коньяку

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Рецепт чайної ковбаски без коньяку простий і приготування не вимагає багато часу, зате результат не може не радувати. Цей десерт оригінально виглядає і відсутність випічки є його перевагою. У процесі приготування чайної ковбаски знадобиться харчова плівка або фольга, які допоможуть додати шоколадній масі форму ковбаски. Можна не згортати приготовлену масу в ковбаску, а надати їй будь-яку форму, наприклад, розклавши в формочки з-під цукерок. Застиглу в холодильнику або морозилці ковбаску нарізати скибочками і подавати до чаю. Невеликі шматочки печива, додані в перемелене в блендері печиво, при розрізанні дадуть ефект "шматочків сала" у справжній ковбасі.

Інгредієнти

Галетне печиво

600 г.

Какао

3 ст. л.

Вершкове масло

200 г.

Волоські горіхи

200 г.

Кориця

1 ст. л.

Мед

6 ст. л.

Етапи приготування

01

400 г печива пропустити через м'ясорубку або блендер.

02

200 г печива поламати невеликими шматочками.

03

Масло дрібно нарізати і розтопити на маленькому вогні, додати до нього какао і гарно перемішати. Влити все в подріблене печиво і швиденько перемішати.

04

Додати корицю, мед, горіхи (трішки їх подрібнити) і теж все перемішати.Можна додавати й улюблені спеції, горіхи, сухофрукти, цедру, сік цитрусових.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Чайна ковбаска без коньяку – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua