
Хліб із гарбузовим насінням (рецепт для хлібопічки)
Поява такого незамінного приладу як хлібопічка суттєво спростила нам життя, і тепер все залежить від нашої фантазії. Чудовий варіант для випічки - хліб з гарбузовим насінням. Унікальні властивості гарбуза всім чудово відомі, але не менш корисним є гарбузове насіння. Воно здатне очищувати наш організм, видаляти будь-які "засмічення" та внутрішні інфекції. В решті решт ми отримуємо не просто хліб в традиційному розумінні, а виключно корисний продукт, здатний не тільки угамувати голод, а й наповнити нас необхідними для здоров’я вітамінами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
300 г.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Насіння гарбузове Смок 150г
60 г.
Етапи приготування
01
Оскільки, хлібопічка сама може змішувати інгредієнти, а в подальшому випікати хліб, то для того, щоб його отримати, потрібно у відерце хлібопічки залити по черзі: молоко, після нього мед та оливкову олію, далі насипати борошно та дріжджі.
02
Підготувати гарбузове насіння: обсмажити на сковорідці без масла та наприкінці вкинути до відра хлібопічки.
03
Поставити відро в хлібопічку. Виставити наступні параметри: вага 750 грам, хліб – французький, скоринка – світла. Хлібопічка зробить все сама і через пару годин ви зможете отримати духмяний хліб.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів