Ароматна форель - Image

Ароматна форель

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Для приготування страви з форелі знадобляться тільки спеції, які посилять і виразять смак риби. Рибка корисна від голови до хвоста, причому усі частини тушки застосовуються в кулінарії (окрім нутрощів) для створення різних страв. М'ясо форелі поповнить організм цінними вітамінами, амінокислотами, мінералами. Саме за вищезгадані властивості, форель рекомендують вживати в дієтичному харчуванні, тим самим, підтримуючи роботу серця, захищаючи судини від відкладень на стінках. У різних країнах винайшли свої способи і особливості готування делікатесної риби: смажать на грилі, варять юшку; готують з вином і прянощами, з соком, з фруктами; солять, коптять і консервують - і це ще не весь список. Сьогодні насолодіться смаком ароматної форелі.

Інгредієнти

Форель

1,5 кг.

Сіль

3 ст. л.

Цукор

2 ст. л.

Чорний мелений перець

1/2 ч. л.

Кріп

пучок

Етапи приготування

01

У миску всипати сіль, цукор, чорний перець мелений. Перемішати. Підготувати форель.

02

Натерти рибу сумішшю із спецій. Перекласти в лоток. Кріп помити, порізати і викласти поверх форелі.

03

Зверху покласти гніт. Поставити в холодильник на добу. Через добу риба готова до вживання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Ароматна форель – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua