Теплий салат з курячої печінки - Image

Теплий салат з курячої печінки

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Великий плюс цієї страви полягає в тому, що, хоча вона далеко не пісна (а куряча печінка - продукт дуже ситний), після нього у вас не з'явиться відчуття тяжкості в шлунку. Тим більше, що вона багата на вітаміни А, В; в ста грамах печінки міститься добова норма заліза для організму. Необхідний баланс створюють овочі - салат буде поживним, але в той же час легким. А якщо ви не особливо пристрасні до їжі, то він цілком може стати і другою стравою. Для більш пікантного смаку доповніть салат спеціями на ваш вибір. А більш ефектної подачі можна досягнути, виклавши його на листя салату і прикрасивши зеленню.

Продукти для рецепту

Печінка куряча розморожена
115.40

Печінка куряча розморожена

за 1 кг

Інгредієнти

Печінка куряча розморожена

200-250 г

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт. (крупна)

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Печінку промити, обсушити і досить дрібно нарізати

02

Цибулю нарізати півкільцями.

03

Моркву нарізати соломкою за допомогою спеціального ножа або натерти на середній терці.

04

Перець розділити на дві половинки, видалити насіння і нарізати його тонкими півкільцями.

05

У сковороді розігріти рослинну олію і викласти печінку. Обсмажити її протягом 3-5 хвилин.

06

Слідом додати всі овочі, посолити, поперчити і смажити на середньому вогні, помішуючи, ще близько 8-10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв