
Салат "Соняшник"
Щоб приготувати салат "Соняшник", не потрібно докладати багато зусиль, головне - це бажання, натхнення зробити незвичайну страву і трохи фантазії, для того щоб красиво прикрасити салат. Саме в оформленні головна незвичайність! На вигляд салат має форму соняшника. У страві досить багато інгредієнтів, але кожен з них доповнює один одного. Наприклад, курка і гриби - це чудове смакове поєднання. Курка ще й багата на білки. Ну, а морква - джерело каротину, який так необхідний для зору. У підсумку отримуємо ситний салат, який стане чудовою прикрасою вашого святкового столу.
Інгредієнти
Печериці мариновані
480г
Курячий окіст
200г
Цибуля
1шт
Морква варена
1шт
Яйця варені
4шт
Кукурудза консервована
340г
Майонез
300г
Чіпси
150г
Маслини
100г
Етапи приготування
01
Курячий окіст натерти спеціями «для курки» або ж сіллю з перцем, покласти на сковорідку, обсмажити до готовності і золотистого кольору.
02
Мариновані гриби розрізати навпіл, якщо вони невеликі, і на чверті, якщо вони великі.
03
Відокремити куряче м'ясо від кісточки і нарізати середніми шматочками.
04
Цибулю нарізати дрібними кубиками, яйця - середніми, натерти варену моркву.
05
На широке блюдо необхідно шарами послідовно викладати продукти, кожен змазуючи майонезом (за винятком шару яєць та цибулі). Отже, викладати в такій послідовності: куряче філе, відварна морква, порізані гриби, подрібнена цибуля, яйця і кукурудза.
06
Чорні маслини необхідно порізати половинками і покласти їх, не повністю закриваючи шар кукурудзи. Після цього потрібно викласти по колу тарілки чіпси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів