
Шпроти домашні
Сьогодні ми вам розкажемо як приготувати домашні шпроти. А готувати їх дуже просто і легко. Вам буде потрібна тільки риба мойва і пара приправ. Мойва це дуже корисна риба. Регулярне вживання мойви сприяє профілактиці інсульту та інфаркту, остеопорозу і артриту, хвороб щитовидної залози, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань. Введення мойви в раціон полегшить стан при цукровому діабеті, знизить рівень холестерину, поліпшить зір і стан шкіри. Вміст у її м'ясі легкозасвоюваного білка, мінеральних речовин і мікроелементів (йоду, заліза, кальцію, фосфору, селену) є вищий, ніж у прісноводних риб. Багата мойва вітамінами А, D, комплексом вітаміну В, амінокислотами, омегою-3.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мойва ціла морожена
300 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Гвоздика Auchan 10г
2 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
50 г.
Етапи приготування
01
У герметичний посуд покласти рибу. Посолити, поперчити.
02
Додати лавровий лист, гвоздику, олію і трохи води.
03
Поставити рибу в духовку на 2-3 години при температурі 175°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів