Гарбузове тісто для піцци - Image

Гарбузове тісто для піцци

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Італійська піцца же давно прижилась на кухнях наших господарок.Ми вирішили додати нашій далекій гості трішечки української єкзотики і придумали для вас цей чудовий рецепт.Додаємо до тіста для піцци всього 100 мл гарбузового пюре і одержуємо м яке, пишне тісто з ніжним золотим відтінком.Піцца на основі з такого тіста буде не тільки смачна і запашна,але й надзвичайно корисна і для дорослих, і для дітей.Адже гарбуз зажив слави як дуже цінний і багатий поживними речовинами овоч.А калорій в нашому тісті набагато менше ,ніж у звичайному тісті для піцци.Так що смакуйте і будьте здорові.

Інгредієнти

Гарбуз

120 г.

Яйце

1 шт.

Олія рафінована

45 г.

Цукор

15 г.

Дріжджі свіжі

20 г.

Сіль

3 г.

Борошно

430 г.

Етапи приготування

01

Дріжджі розтерти з цукром та залишити на 3-4 хвилини в теплому місці. Гарбуз почистити та відварити  у воді до готовності. В дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою (100 мл.) та 2 столові ложки борошна. Розмішати.

02

Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте. В опару додати яйце, сіль, борошно, що залишилося. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за потребою.

03

Замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на годину, перемішуючи тісто за цей час двічі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Гарбузове тісто для піцци – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua