
Печиво з родзинками
Напевно, немає нічого кращого, ніж домашнє печиво. Важко передати відчуття, коли воно тільки-тільки з духовки, ще над ним клубочиться пара, коли воно ще зовсім тепле, хрустке і м'яке. Якщо ви також любите домашню випічку, і у вас безліч рецептів такого смачного печива, тоді ще один вам точно не завадить. Найголовніший плюс домашнього печива - це те, що зроблено воно вами з бажанням подарувати приємні хвилини своїм рідним і близьким. Смак такого печива забути складно, тому постарайтеся балувати себе і своїх рідних їм якомога частіше. Хоча таке печиво буде доречним навіть за святковим столом. Повірте, ваші гості оцінять ваші старання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Родзинки
100 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Щоб родзинки стали більш м'якими, їх потрібно залити гарячою водою і дати постояти декілька хвилин. Потім злити воду і обсушити родзинки.
02
Далі необхідно розпочати приготування тіста. Для цього змішати розм'якшене вершкове масло з цукром і яйцями, додати дрібку солі.
03
Потім в підготовлену суміш додати борошно і вимісити тісто.
04
Готовому тісту треба постояти годину в прохолодному місці.
05
Коли тісто постоїть, можна розпочинати формувати печиво. Для цього тісто потрібно розрізати на два шматки. З кожного зробити ковбаску і порізати на кружечки.
06
Також можна розкачати тісто в шар, завтовшки 4-6 мм. і вирізати за допомогою склянки кружечки.
07
Далі печиво потрібно викласти на деко, встелене пекарським папером і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
08
Печиво має стати золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів