
Морс "Грудень"
Напевно рецепт цього морсу отримав свою зимовю назву через те, що подають його холодним. Але не дивлячись на те, що зима не радує нас багатою палітрою кольорів, цей морс виглядає дуже свіжим і має насичений колір. А все завдяки журавлині і калині. Нехай вас не лякають ці інгредієнти, адже не дивлячись на те, що калина має достатньо кисловатий смак, сам морс виходить дуже приємний. Особливий смак йому додає також імбир. Ця рослина і на смак незвичайна, і корисна для нашого організму своїми вітамінами, і навіть сприяє схудненню - ось вам вже як мінімум три приводи приготувати цей диво- напій! Причому не тільки в грудні, але і в будь-якому іншому місяці року.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
3 л.
Журавлина
1 ст.
Калина Здоровий Продукт свіжоморожена
1 ст.
Імбир Еко мелений 20г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Етапи приготування
01
Закип'ятити воду в каструлі. Додати цукор, розмішати. Остудити воду до 60°C.
02
Висипати ягоди в друшляк і додати порізаний імбир.
03
Опустити друшляк в каструлю з водою 60°C, розім'яти ягоди з імбиром дерев'яною товкачкою.
04
Залишити друшляк з ягодами у воді до повного охолодження.
05
Перелити морс в графін, поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів