
Котлети "Пташине молоко"
Ваш чоловік просто обожнює всякі смакоти з м'яса? Тоді вам потрібно постійно шукати щось новеньке, щоб його радувати, та й щоб побалувати трошки себе. Думаємо, рецепт котлет "Пташине молоко" не насторожить вас своєю назвою, а навпаки - викличе інтерес їх приготувати. Бо крім звичного фаршу, який використовують в котлетах, додається ще яйце і твердий сир. Це надає особливу родзинку котлетам. По-перше, вони матимуть змішаний колір білого і темного. А по-друге, ця страва отримає зовсім інший смак. Тому ваша сімейна вечеря матиме нові нотки, які точно сподобаються всім вашим рідним. Подавати їх можна з будь-яким гарніром.
Інгредієнти
Фарш (будь-який)
500 г.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Булка біла
100 г.
Твердий сир
100 г.
Вершкове масло
50 г.
Яйця
3 шт.
Петрушка
за смаком
Майонез
3 ст. л.
Розпушувач
0, 5 ч. л.
Борошно
75 г.
Етапи приготування
01
У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).
02
Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.
03
Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.
04
Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.
05
Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів