Котлети з щуки з пряними травами - Image

Котлети з щуки з пряними травами

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Корисною і цінною здобиччю на нашому столі вважається щука. Далеко не усі знають про користь цієї риби для нашого організму. Чим же так корисне м'ясо щуки? У м'ясі цієї хижачки міститься багато вітамінів, мінералів і мікроелементів, що позитивно впливають на усі системи людського організму. Ось тому вона незамінний і бажаний продукт на нашій кухні. Рибні котлети - дуже популярне блюдо. Існують різні способи їх приготування. Для вас ми вибрали найкращий. А прикрасою для страви як для декору, так і для смаку стануть прянощі. Як правило, пряні трави вважаються доповненням до страв, але в нашому рецепті цей інгредієнт відіграє важливу роль, як у створенні смаку, так і вишуканого аромату. Аніс, меліса, шафран або ж материнка, - вибирати звичайно ж вам, цей список можуть поповнити ще багато трав. Поспішайте додати у свою колекцію цей морський шедевр, і не забудьте поділитися рецептом з подружками. Повірте, вони вже точно оцінять!

Продукти для рецепту

Щука стейк
419.00

Щука стейк

за 1 кг

Інгредієнти

Щука стейк

500 г.

Хліб Auchan білий пшеничний 1кг

200 г.

Цибуля

1 шт.

Борошно 7 1кг

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

150 мл.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Прянощі Любисток для глінтвейну 10г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Насамперед очистити і нарізати скибочками цибулю, яка легко могла б пройти в горловину м'ясорубки. З хліба зрізати скоринки, а м'якуш замочити в молоці (білий хліб додається у фарш, щоб при смаженні утримувався сік і котлети залишалися соковитими). Нарізати шматочками філе.

02

Підготовлені продукти пропустити через м'ясорубку, по черзі закладаючи м'ясо щуки, разом з цибулею і заздалегідь віджатим хлібом. Фарш, що вийшов, посипати сіллю і перцем - злегка перемішати, і пропустити ще 1-2 рази.

03

Змоченими у воді руками зробити невеликі кульки, обваляти їх у борошні (сухарях), злегка сплюснути, щоб котлети краще прожарилися. (Розмір котлет - діло особистих уподобань).

04

Налити в сковороду топлене масло (на відміну від вершкового воно не горить і котлети посмажені на ньому виходять рум'яні) і розігріти на середньому вогні. Необхідно дочекатися коли масло абсолютно розтане. Викласти котлети і смажити близько 3-5 хв. з одного боку до утворення рум'яної скоринки і з іншого боку, стільки ж часом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв