Капустяні котлети - Image

Капустяні котлети

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам рецепт економної і дуже смачної страви. Капустяні котлети - це завжди свято на вашому столі. Адже, вони дуже корисні і смачні. Капустяні котлетки дуже добре йдуть влітку, коли хочеться чогось легкого і низькокалорійного. Також котлетки дуже добре підійдуть для вегетаріанців і людей, що дотримуються посту. До того ж, вони дуже корисні. Капуста дуже добре впливає на печінку і травний тракт. Крім того, капуста здатна виводити токсини і захищати від шкідливого впливу навколишнього середовища. Як бачите, страви з капусти дуже корисні, тому потрібно якомога частіше їх вживати. До таких котлет добре підійде овочевий гарнір, який ще більше підкреслить ніжність капустяних котлет.

Продукти для рецепту

Молоко 2,5% 900г
39.99

Молоко 2,5% 900г

900 г

Інгредієнти

Молоко 2,5% 900г

100 г.

Капуста білокачанна

0,5 кг.

Крупа манна фасована

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту нарізати тонкою соломкою.

02

Молоко вилити в каструлю, додати вершкове масло, покласти капусту і посолити.

03

Тушкувати капусту на маленькому вогні, поки вона не приготується.

04

В кінці додати тонкою цівкою манну крупу і ретельно перемішати. Варити ще 10 хвилин.

05

Потім масу потрібно остудити і додати яйце.

06

З капустяної маси зробити котлети, обмокнути спочатку в яйці, потім в сухарях.

07

Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.

08

Після цього котлети потрібно протушити декілька хвилин до повного приготування.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв