
Кабачковий пиріг
Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.
Інгредієнти
Борошно
400 г.
Цукор
1 ст. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Натертий сир
1 ст.
Розпушувач
1 ст. л.
Кабачки (натерті)
2 шт.
Молоко
200 мл.
Яйця
2 шт.
Вершкове масло
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.
02
До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати
03
Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.
04
Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.
05
Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів