Котлети з цвітної капусти - Image

Котлети з цвітної капусти

Кількість порцій: 10Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кольорова капуста стала популярною, саме як кулінарний продукт, в Іспанії, коли араби привезли її туди в ХII столітті. Потім вона поширилася по всій Європі. А в наших краях з'явилася при Катерині Другій. Такий вид капусти дуже корисний для тих, хто страждає проблемами шлунка і кишкового тракту, але забороняється білокачанна, оскільки кольорова капуста більш м'яка і не шкодить шлунку. Але навіть якщо ви просто хочете з'їсти щось смачне з цієї капусти, то не забувайте, що в ній дуже багато вітамінів, і вона ще й дієтична. Тому котлетки з кольорової капусти будуть в якраз для вашої вечері, якщо ви хочете перекусити чимось корисним і смачним.

Продукти для рецепту

Капуста цвітна
89.99 - 113.40

Капуста цвітна

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста цвітна

1 кг.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Батон пшеничний половинка

4 скибочки

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

100 мл.

Борошно 7 1кг

1/2 склянки

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сир плавлений President Дружба 38% 70г

250 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Цвітну капусту розібрати на суцвіття, промити, варити 5 хвилин у підсоленій воді.

02

Капусту вийняти на друшлаг, порізати в дрібну крихту.

03

Відокремити білки від жовтків. Жовтки збити з капустою, поперчити.

04

У шматочків батона зрізати скоринки, залити молоком, віджати і змішати з капустою.

05

Додати борошно, все перемішати. Білки збити в піну і змішати з капустяною масою.

06

Викладати масу столовою ложкою на розігріту сковорідку. Смажити з двох сторін до зарум'янювання.

07

Для соусу вершки розігріти до кипіння, додавати сир по пів чайної ложечки, помішуючи. Варити, поки соус загусне.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв