Суп із курячих шлуночків із перловкою - Image

Суп із курячих шлуночків із перловкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Аби мати гарне здоров'я, необхідно їсти першу страву хоча б раз на день. А якщо постаратися, можна придумати окремий суп на кожен день року. Пропонуємо вам зробити сімейне меню більш різноманітним. Наприклад, суп з курячих шлуночків з перловкою - поживна і смачна перша страва, який зарядить вас бадьорістю й енергією. Особливо такий суп приємно їсти в холодну пору року. Бульйон рознесе тепло по всьому організму, а заодно і настрій підніме. Завдяки курячим шлункам бульйон стане ситним, але в міру жирним. За бажанням можете додати в тарілку трохи петрушки. Готувати таку теплу радість зовсім нескладно, тому насолоджуйтеся!

Інгредієнти

Курячі шлунки

500 г.

Морква

2 шт.

Вода

3 л.

Перловка

100 г.

Сіль

за смаком

Олія рослинна

50 мл.

Етапи приготування

01

Курячі шлунки промити і очистити від плівки. Потім нарізати на невеликі шматочки. Перловку промити та залити водою, поставити в сторону.

02

У холодну воду покласти шлунки та варити під кришкою не менше години, щоб вони стали м’якими.

03

Моркву натерти на тертці, а цибулю порізати кубиками. У сковороді розігріти рослину олію та вкинути туди цибулю та моркву.

04

З перловки злити воду, додати її в суп. Вкинути до супу готову заправку. Приправити суп сіллю, закип’ятити і зняти з плити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Суп із курячих шлуночків із перловкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua