Гречані млинці - Image

Гречані млинці

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гречані млинці дуже будуть доречними не тільки на Масляну, а й будуть великим делікатесом в повсякденному раціоні. Адже готувати-то їх не всі вміють. Тут важливо витримати пропорції і дотримуватися деяких тонкощів. Ось давайте і навчимося цій нескладній справі і спечемо гречані млинці. Так як гречаному борошну притаманна слабка клейкість, то ми будемо додавати пшеничне борошно. В залежності від того, яку начинку будете використовувати для своїх млинців додайте за смаком сіль. Можна придумати різні начинки для млинців. Наприклад, м'ясну, грибну, цибуляну. Або ж можна просто подавати млинці з ікрою, сьомгою або з оселедцем. Вийде дуже смачно і незвично, так як всі ж звикли їсти млинці на пшеничному борошні.

Продукти для рецепту

Борошно Bella Pasta гречане 1кг
129.10

Борошно Bella Pasta гречане 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно Bella Pasta гречане 1кг

600 г.

Сіль Єгипет

1,5 ч. л.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

11 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

900 мл.

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

50 г.

Етапи приготування

01

Борошно (гречане і пшеничне) просіяти і змішати з дріжджами. Влити 2 склянки теплого молока, перемішати і поставити в тепле місце.

02

Через 5 г. додати тепле молоко, що залишилося, і сіль, перемішати і залишити ще на 2 г. Перед випіканням тісто не розмішувати.

03

Випікати на добре розігрітій, змащеній маслом пательні, по 2-3 хв. з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв