
Варення-желе з яблук
Пропонуємо вам приготувати варення-желе з яблук. Особливістю приготування даного варення є те, що його потрібно варити до загустіння, до тих пір поки варення не буде розтікатися. Таке варення вийде дуже і дуже смачним і густим. Та що вже там говорити про смак домашнього яблучного варення. Напевно, всі пробували і не можуть забути смак домашнього яблучного варення. А якщо його намазати на домашню білу булочку і запити чайком - це класика жанру. Щоб насолодитися взимку таким задоволенням вам зараз просто необхідно приготувати це варення. А які гарні виходять пиріжки з такою начинкою із яблучного варення. Будьте впевнені, пиріжки з такою яблучною начинкою будуть справжніми ласощами для вашої родини.
Інгредієнти
Яблука
1 кг.
Цукор
1 кг.
Сік лимонний
500 мл.
Вода
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука нарізати часточками і скропити лимонним соком.
02
Яблука залити водою і варити під кришкою на маленькому вогні 20-30 хвилин.
03
Відкинути яблука на сито. Відвар процідити і додати цукор. Добре перемішати.
04
Варити яблука з цукром до загусання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів