Салат із яблук із селерою і горіхами - Image

Салат із яблук із селерою і горіхами

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вам приготувати неймовірно корисний салат - салат із яблук із селерою і горіхами. Селера - це багате джерело органічного натрію, що підвищує засвоюваність організмом поживних речовин. Він володіє лікарської цінністю, оскільки є чудовим джерелом вітаміну A, K, C і бета-каротину, дієтичної клітковини і багатьох інших необхідних мікроелементів. Яблуко дуже вітамінний фрукт. Крім цього, воно містить у значній кількості залізо, а значить яблуко слід вживати хворим на анемію. А волоський горіх корисно вживати при поганій екології, так як він прекрасно виводить токсини і радіацію з організму. Ось таким корисним салатиком насолодіться сьогодні за вечерею.

Інгредієнти

Кислі яблука

3 шт.

Лимон

2 шт.

Волоські горіхи

75 г.

Овочевий бульйон

500 мл.

Селера

1 пучок

Йогурт

150 г.

Вершки

50 г.

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Додати в яблука сік 1 лимона.

02

Селеру очистити. 250 г. черешків порізати шматочками по 2 см. Відварити до м'якості в овочевому бульйоні. Вийняти шумівкою, висушити і змішати з яблуками. Додати нарублені горіхи.

03

Для приготування соусу вичавити сік одного лимона, змішати з йогуртом і вершками. Приправити сіллю, перцем і дрібкою цукру. Влити в салат. Перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Салат із яблук із селерою і горіхами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua