Картопляний салат по-весняному - Image

Картопляний салат по-весняному

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.

Продукти для рецепту

Картопля молода
15.60 - 16.02

Картопля молода

за 1 кг

Інгредієнти

Картопля молода

500г

Редис

300г

Волоський горіх

100г

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

4 ст.л.

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

3 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

50г

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

1 ч.л.

Мед Літній Мед 750г

1 ч.л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.

02

Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.

03

Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.

04

Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв