Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста - Image

Пісні пиріжки з горохом із заварного тіста

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Перед початком приготування пісних пиріжків потрібно замочити горох у воді на ніч. Горох потрібен сирий, бажано цілий, але можна взяти і колотий. Потрібно добре вимиіті і залити холодною водою, щоб вода вкрила горох приблизно на 2-3 см. Пиріжки ліпляться невеликими, з тонким шаром тіста. Смажать пісні пиріжки на пісному маслі. За пару хвилин до готовності пиріжки збризкують водою з пульверизатора, щоб зарум'янена корочка на пісних дріжджових пиріжках була м'якою. Готові пиріжки змащують ще раз рослинним маслом і накривають рушником до повного охолодження. Також гарячі пиріжки з горохом можна змастити сумішшю води, часника, олії та солі.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

2 ст.

Вода негазована Аквуля 2л

1 ст.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

3 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

0,5 ст. л.

Сіль Єгипет

0,5 ч. л.

Горох колотий

400 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду з рослинною олією, висипати нарізану дрібно цибулю, обсмажити, додати варений горох, смажити 5-7 хвилин. Перекласти в блендер, подрібнити до стану пюре. Дати охолонути.

02

У 1 ст. теплої води розчинити цукор і дріжджі. У мисці змішати борошно і сіль. У борошняну суміш влити дріжджову, змішати. Влити 1 ст. окропу, замісити тісто. Залишити на 2 години настоятися.

03

Розділити готове тісто на кілька шматочків, розкачати кожен, викласти начинку з гороху, защипнути краї.

04

Обсмажити пиріжки на олії на розігрітій сковороді з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв