
Млинцевий торт
Млинцевий торт - це дуже смачна і ситна страва. Млинцеві торти готуються з самими різноманітними начинками. Це і начинка з грибами, начинка з м'ясом і обсмаженою цибулею, начинка з сиром, з плавленими сирками. Можна також робити начинку з яблуками, з різноманітними ягодами, малиною, полуницею, ожиною і так далі. Але сьогодні ми з вами приготуємо млинцевий торт з солодкою начинкою з вершкового сиру із какао. Ця смакота дуже сподобається вашим близьким. Тортик прийдеться вам до душі не тільки завдяки своєму незвичайному смаку, а й завдяки тому, що він недовго просочується, всього лише одну годину і не розвалюється при нарізці. Приємного вам апетиту!
Інгредієнти
Яйця
4 шт.
Борошно
600 г.
Молоко
1 л.
Цукор
200 г.
Сіль
за смаком
Вершкове масло
100 г.
Плавлений вершковий сир
200 г.
Порошок какао
2 ст. л.
Вода
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку приготувати млинці.
02
Збити яйця з молоком (поки вони не перемішаються) до однорідної маси.
03
Додати борошно, цукор (4 ст. л.), сіль (за смаком) і мішати до однорідного стану.
04
Щоб млинці не прилипали до сковороди додати відразу в тісто соняшникову олію і знову добре перемішати.
05
Випекти млинці і приступити до приготування крему для млинцевого торта.
06
Вершкове масло трохи нагріти в мікрохвильовій печі, щоб воно стало м'яким і додати до нього вершковий сир.
07
Розтопити цукор, який залишився, з двома ложками води в мікрохвильовій печі і готовий сироп додати в чашку до масла з сиром. Ретельно перемішати.
08
В отриману масу, додати порошок какао і знову все добре перемішати.
09
На велике блюдо покласти перший млинець. Змастити його вершковим кремом. Повторити дію з усіма іншими млинцями і кремом.
10
Готовий млинцевий торт поставити на годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів