Риба запечена в духовці - Image

Риба запечена в духовці

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Інгредієнти

Філе риби

500 г.

Молоко

150 мл.

Кукурудзяне борошно

200 г.

Яєчний білок

з 3 яєць

Приправи

за смаком

Етапи приготування

01

В окремій ємності змішати білки і молоко.

02

В іншу насипати кукурудзяне борошно.

03

Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

04

Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

05

Запікати 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Риба запечена в духовці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua