
Азіатська рибна запіканка
Всього за 30 хвилин ви можете приготувати азіатську рибну запіканку. Ця страва стане вашою улюбленою з категорії «щось новеньке». Незвичайний смак запіканки приведе в захват будь-якого гурмана. Тільки риба зробить страву ніжною, незвичайною, смак якої розумієш, коли м'які шматочки сьомги тануть у роті. Кабачок дарує блюду приємну солодкість, кокосове молоко - пікантність, а імбир не дає забути, що це азіатська страва. Завдяки каррі і коріандру блюдо отримує апетитний, неповторний аромат, відчувши який, вже неможливо встояти. Побалуйте себе і своїх близьких такою незвичайною стравою!
Інгредієнти
Сьомга
500 г.
Кабачок
200 г.
Морква
200 г.
Коріандр (гілочки)
1 шт.
Вода
100 мл.
Бульйон рибний (кубики)
1 шт.
Часник (зубчик)
1 шт.
Імбир свіжий
7 г.
Кокосове молоко
400 мл.
Каррі
14 г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Кабачок і моркву нарізати тонкою соломкою. Часник та імбир натерти дрібно. В кастрюлю налити воду, закип'ятити, додати бульйонний кубик та витримати на вогні 2-3 хвилини. Потім додати часник, імбир, кокосове молоко, перець чілі, каррі та ретельно перемішати.
02
У форму для запікання викласти овочі та залити соусом. Філе сьомги нарізати порційними шматочками та покласти верхнім шаром. Форму помістити в розігріту до 200°C духовку на 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів