Тортилья із картоплею та солодкими перцями - Image

Тортилья із картоплею та солодкими перцями

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Зовсім простий рецепт оригінальної, смачної, легкої і швидкої страви. Тортилья - це національна іспанська страва. Фактично - це товстий пишний омлет з овочами (в основному це картопля і помідори). Тортилья - це досить дієтична і, в той же час, поживна страва, яка за зовнішнім виглядом нагадує торт. Начинку можна варіювати за смаком. У вигляді начинки можна додати як овочі та гриби (брокколі, кукурудзу, шампіньйони, білі гриби, помідори, морква, кольрабі), так і м'ясні вироби (ковбасу, сосиски, бекон, курку інше) або сири (м'які, творожні, тверді). Тортилья чудово підійде для будь-якого прийому їжі: сніданку, обіду чи вечері.

Інгредієнти

Олія оливкова

10 мл.

Картопля

500 г.

Перець болгарський червоний

50 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Яйце куряче

8 шт.

Петрушка

40 г.

Етапи приготування

01

Помити, очистити картоплю і нарізати тонкими скибочками. Солодкий перець помити, видалити насінну коробку й нарізати тонкими кільцями або півкільцями. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими півкільцями.

02

Духовку розігріти до 180°C градусів. У сковороді розігріти оливкову олію. Додати в сковороду картоплю, перець і цибулю. Додати сіль, перець, накрити кришкою і тушкувати близько 15 хвилин.

03

Петрушку помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці збити яйця з петрушкою. Вилити яєчну суміш в сковороду з овочами і трохи перемішати. Покласти сковороду в духовку і запікати близько 10-15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв