
Курячі шлуночки у томатному соусі
Що ти такого смачненького і по-швидкому приготувати своїм на вечерю? Будь-яка господиня не раз задавалася цим питанням. Він мучить майже всіх, адже хочеться різноманітності, щоб страви не приїдалися і в той же час були смачними, ситними і корисними. Тому ми і спрощуємо вам завдання, запропонувавши приготувати страву, яку ви захочете готувати ще не раз. Це відмінний мікс корисних речовин і смачної їжі. Адже курячі нутрощі - це повноцінний білок, якого потребує наш організм. Цю страву можна робити як чисто з курячих шлуночків, так і разом з серцем і печінкою. Іншими словами, патрошками. Перед подачею можна прикрасити базиліком або будь-якою іншою зеленню для аромату і смаку.
Інгредієнти
Курячі шлунки
600 г.
Помідори
3 шт.
Карі (суміш)
1 ч. л.
Кетчуп
100 мл.
Сіль
за смаком
Часник
3 зуб.
Олія рослинна
50 мл.
Етапи приготування
01
Курячі шлунки промити, видалити жовті плівки і ще раз промити. Потім воду посолити і закип’ятити, додати в неї лавровий лист. Після кипіння вкинути курячі шлунки. Варити їх до готовності протягом двох годин.
02
Із шлунків злити бульйон. Шлунки порізати соломкою. Розігріти в сковороді рослину олію, додати помідори, тушити помішуючи. Після цього посипати порошком карі та перемішати.
03
Потримати трохи на вогні та додати кетчуп. В соус викласти шлунки, додати трішки води та часник. Тушити під кришкою близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів