Яблучні оладки на манній каші - Image

Яблучні оладки на манній каші

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Проблема сніданку дуже добре вирішувана, якщо під рукою є манна крупа, яблуко, яйця, молоко, вершкове масло і цукор. З цих інгредієнтів можна спекти в лічені хвилини сніданок - яблучні оладки на манній каші. Вони відмінно підійдуть також і для вечірнього чаю. Яблучні оладки можна поєднувати з кавою або какао. Якщо це сніданок, то поєднання оладок і какао є самим найкращим для ваших діточок. Адже ви забезпечите їм повноцінний, ситний, калорійний сніданок, який наповнить їхні маленькі тільця енергією і життєрадісністю. Завдяки додаванню манної каші, ви отримаєте м'яке, повітряне, пористе тісто. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Манна крупа

100 г.

Яблуко

2 шт.

Молоко

150 г.

Яйце

1 шт.

Вершкове масло

1 ст. л.

Цукор

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Зварити на молоці манну кашу, охолодити і розмішати з яйцем, збитим з цукром.

02

Яблука очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками, додати в суміш манної каші.

03

Сковороду розігріти з маслом, ложкою викласти яблучно-манну масу у вигляді оладок і смажити на слабкому вогні до утворення рум'яної скоринки.

04

Подавати краще гарячими і з варенням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Яблучні оладки на манній каші – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua