Шпроти домашні - Image

Шпроти домашні

Кількість порцій: 12Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні ми вам розкажемо як приготувати домашні шпроти. А готувати їх дуже просто і легко. Вам буде потрібна тільки риба мойва і пара приправ. Мойва це дуже корисна риба. Регулярне вживання мойви сприяє профілактиці інсульту та інфаркту, остеопорозу і артриту, хвороб щитовидної залози, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань. Введення мойви в раціон полегшить стан при цукровому діабеті, знизить рівень холестерину, поліпшить зір і стан шкіри. Вміст у її м'ясі легкозасвоюваного білка, мінеральних речовин і мікроелементів (йоду, заліза, кальцію, фосфору, селену) є вищий, ніж у прісноводних риб. Багата мойва вітамінами А, D, комплексом вітаміну В, амінокислотами, омегою-3.

Інгредієнти

Морожена мойва

300 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Гвоздика

2 шт.

Лавровий лист

2 шт.

Олія

50 г.

Етапи приготування

01

У герметичний посуд покласти рибу. Посолити, поперчити.

02

Додати лавровий лист, гвоздику, олію і трохи води.

03

Поставити рибу в духовку на 2-3 години при температурі 175°С.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Шпроти домашні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua