Карасі в духовці - Image

Карасі в духовці

Кількість порцій: 3Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Багато хто з вас готував карасів за різними рецептами багато разів. Смажили до хрусткої скоринки, тушкували в сметані, запікали і навіть готували консерви з карасів, але наш рецепт не схожий на раніше випробувані вами рецепти. Така риба, як короп, карась, білий амур має стійкий запах болота. Але приготована по-нашому рецепту рибка виходить ароматна, соковита, м'яка і не пахне болотом. Карасі в духовці - це прекрасна страва, так як солодке м'ясо карася ні з чим порівняти не можна, а приготувати його дуже просто. Ця страва чудово підійде і на святковий, і на повсякденний стіл. А щоб потім не пригнічувати себе кісточками, рекомендуємо в маринад додати лимонного соку. Таким чином кислота роз'їсть всі кісточки.

Інгредієнти

Карась

800 г.

Олія оливкова

100 мл.

Часник

3 зубчики

Приправа для риби

3 ч. л.

Кунжут білий

5 г.

Кріп свіжий

1 пучок

Петрушка свіжа

1 пучок

Сіль

3 г.

Панірувальні сухарі

10 г.

Етапи приготування

01

Рибу вимити, почистити і видалити плавники.

02

Змішати сіль, приправу для риби, кунжут і дрібно нарізані часточки часнику. Заправити масу оливковою олією і перемішати.

03

Карась замаринувати отриманою масою і поставити в холодильник на 1 годину.

04

Форму для випічки посипати панірувальними сухарями. Мариновану рибу посипати кропом, петрушкою і сухарями.

05

Запікати карасів в розігрітій духовці протягом 35-40 хвилин при температурі 200°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Карасі в духовці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua