Полуниця в клярі - Image

Полуниця в клярі

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що може бути смачнішим чим полуниця в клярі? Ніжні, червоні ягоди, що тануть у рідкому тісті та смажаться на вогні, так і просяться до рота знову і знову. Можете не сумніватись, таким десертом, ви здивуєте не лише своїх рідних та близьких, а й себе. Та не слід зупинятись лише на смакових якостях цього по-справжньому літнього плоду, адже букет його корисних властивостей може приємно здивувати вас. Здавна відомо, що в тому домі, де споживають цю ягоду, лікареві немає, що робити. Полуниця не лише своїм вітамінним комплексом підвищує імунітет, а й допомагає покращити пам'ять та апетит. Тому, готуйте цей десерт із задоволення і не пропустіть можливості насити свій організм корисними мікроелементами!

Інгредієнти

Борошно

125г

Яйця

1 шт

Молоко

200мл

Цукор

1 ст.л.

Сіль

щіпка

Рослинна олія без запаху

100мл

Полуниця

500г

Цукрова пудра

для прикраси

Етапи приготування

01

Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.

02

Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.

03

Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.

04

Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.

05

Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.

06

Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

07

Посипати цукровою пудрою і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Полуниця в клярі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua