Сало солене в цибулевому лушпинні - Image

Сало солене в цибулевому лушпинні

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже старий і відомий рецепт соління сала. Після проварювання в цибулинні сало виглядає як копчене. Для даного рецепту рекомендують брати сало з м'ясними прошарками (грудинку), так як таке легке приварювання є оптимальною обробкою для м'яса. Лушпиння цибулі обов'язково попередньо промивають. Киплячий розсіл повинен повністю покривати шматки сала. Потрібно стежити за вогнем - розсіл не повинен сильно кипіти. Після того, як сало вийняли, і дали стекти розсолу його можна придавити пресом і залишити остигати. Потім звернув у фольгу, поміщають в морозильну камеру. Добре заморожене сало нарізають гострим ножем на тонкі пластинки і подають з чорним хлібом.

Інгредієнти

Сало свиняче

500 г.

Лушпиння цибулеве

за смаком

Вода

1 л.

Сіль

1,5 ст. л.

Лавровий лист

за смаком

Часник

1 шт.

Перець чорний горошком

за смаком

Етапи приготування

01

Викласти в каструлю лушпиння цибулі, висипати перець горошком, покласти лавровий лист і додати сіль. Залити водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, проварити 5 хвилин, більшу частину лушпиння витягнути з каструлі.

02

Сало нарізати середніми шматками, приблизно одного розміру. Довести до кипіння, варити 10-15 хвилин. Прибрати з вогню, залишити на 10 хвилин.

03

Викласти сало в миску, додати також в миску часник з каструлі, перемішати, остудити сало і потім поставити в холодильник, в морозильну камеру.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв