Римський суп - Image

Римський суп

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

В обід тільки й розмов про цей суп. Гарячий, точнісінько такий, як у Римі, ще й із хрусткою скоринкою багета на додачу. Трьома словами: зберігай наш рецепт.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

600мл

Багет білий злаковий 335г

12шт

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2шт

Часник

4 зубчики

Олія оливкова Metro Chef Extra Virgin 1л

4ст. л.

Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг

за смаком

Перець чорний Metro Chef мелений 1100г

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно нарізаємо цибулю та часник. Обсмажуємо їх.

02

Додаємо на пательню попередньо нарізаний багет.

03

Перекладаємо грінки з цибулею в керамічний горщик.

04

Зверху посипаємо натертий на великій тертці плавлений сир.

05

Вливаємо гарячий бульйон.

06

Ставимо в духову піч на 7–10 хвилин до розчинення сиру. Солимо і перчимо. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв