Кільця з начинкою - Image

Кільця з начинкою

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Канелоні - це вид пасти у формі порожнистих трубочок великого діаметру, які фаршируються різними начинками: із шпинату, м'ясного, овочевого або грибного фаршу. У запропонованому рецепті цікава начинка із сирно-паштетної маси з додаванням кунжуту і томатної маси. При покупці макаронів канелоні уважно читайте інформацію від виробника на упаковці. Для цього рецепта потрібні канелоні, які відварюються перед фаршируванням. А є у продажу канелоні, які фірма-виробник рекомендує наповнювати начинкою у сухому вигляді. Особливість цього рецепту в тому, що відварені трубочки розрізаються на 4 частини, наповнюються начинкою, а потім кожне фаршироване кільце ставиться на такий же по діаметру шматочок хліба.

Продукти для рецепту

Хліб житній бездріжджовий 300г
47.99

Хліб житній бездріжджовий 300г

300 г

Інгредієнти

Хліб житній бездріжджовий 300г

6 скибочок

Макаронні вироби Barilla Каннелоні 250г

6 шт.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Паштет Оніс м'ясний яловичий 240г

60 г.

Кунжут Кондор 100г

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Часник

1 зубок

Помідори рожеві фасовка

3 шт.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

1 ст. л.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

2 ст. л.

Спеція Базилік сушений

1 ст. л.

Мед Літній Мед 750г

0,5 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.

02

Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.

04

Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.

05

Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.

06

З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.

07

Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.

08

Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.

09

Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.

10

При подачі можна прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв