Ковбаски з яловичини "Черкаські" - Image

Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.

Продукти для рецепту

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
99.90

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

400 г

Інгредієнти

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

500 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

2 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

2 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

100 мл.

Сік Наш сік томатний 950мл

1,5 ст.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.

02

Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.

03

З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.

04

Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв