Холодний борщ із буряком - Image

Холодний борщ із буряком

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі прекрасну слов'янську страву - холодний борщ з буряком. Страва виникла ще під час Київської Русі. Також можна зустріти іншу його назва - це холодник. Ця страва є національною стравою кухонь декількох східноєвропейських країн. Це страва білоруської, польської, литовської, латиської, української кухні. Холодний борщ відрізняється, в першу чергу, відсутністю м'ясних продуктів в своєму складі. Тому дана страва є частим гостем на пісному столі в період християнського посту. Холодний борщ з буряком порадує вас своїм незвичайним давньоруським смаком. Такий борщ добре їсти влітку в спеку, він відмінно вас наситить і охолодить. Холодник завжди подається охолодженим.

Продукти для рецепту

Кефір Зарог 2,5% 870г
58.00 - 59.80

Кефір Зарог 2,5% 870г

870 г

Інгредієнти

Кефір Зарог 2,5% 870г

1 л.

Буряк

500 г.

Огірки солені

300 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

3 шт.

Кріп 70г

1 пучок

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Помитий буряк щільно загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1-1,5 години. Охолодити. Натерти на крупній тертці.

02

Яйця відварити. Порізати кубиками. Залишити половинку 1 яйця для прикраси.

03

Огірки порізати кубиками.

04

Дрібно посікти зелень.

05

Змішати буряк, яйця, огірки, зелень.

06

Посолити, поперчити, залити кефіром і перемішати.

07

Борщ подавати охолодженим, прикрасивши яйцем.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв