Конкільоні з грибами і броколі - Image

Конкільоні з грибами і броколі

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Конкільоні - один із видів пасти, що нагадує формою великі ракушки. Конкільоні - в перекладі з італійської "раковина молюска". Ці макаронні вироби ідеально підходять для фарширування. Начинка може бути різною: м'ясною, сирною або овочевою. У цьому рецепті пропонується використовувати в якості начинки суміш із обсмажених, а потім злегка протушкованих у вершках печериць і зварених на пару дрібних суцвіть броколі. Суміш із натертого пармезану і перемелених сушених білих грибів, якою необхідно посипати фаршировані ракушки перед тим, як відправити їх в духовку, додасть свої багаті смакові нотки. 10 хвилин у духовці - і ароматна, ситна страва готова!

Продукти для рецепту

Броколі
314.90

Броколі

за 1 кг

Інгредієнти

Броколі

400 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

300 г.

Гриби білі свіжеморожені

20 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

50 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

150 мл.

Часник

3 зубчики

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Ракушки зварити в підсоленій воді, як вказано на упаковці. Відкинути їх на друшляк і висушити.

02

Білі гриби перемолоти в кавомолці. Пармезан натерти на дрібній тертці. Змішати гриби і сир.

03

У броколі видалити більшу частину стебла, розділити качан на дрібні суцвіття, зварити на пару, 2-3 хвилини.

04

Печериці промити, почистити, видалити ніжки. Шляпки нарізати невеликими шматочками.

05

Часник очистити від лушпиння і натерти на дрібній тертці.

06

На сковороді розтопити масло, висипати часник і гриби. Смажити на сильному вогні, помішуючи, приблизно 8-10 хвилин.

07

Далі влити вершки і готувати ще 2 хвилини.

08

Зняти з вогню, приправити сіллю і перцем, додати броколі, перемішати.

09

Варені черепашки нафарширувати отриманою сумішшю.

10

Фаршировані ракушки викласти у форму для запікання. Зверху присипати перемеленими грибами з сиром і відправити в духовку, розігріту до 200°С. Випікати близько 10-12 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв