Салат з капусти "Весняний ранок" - Image

Салат з капусти "Весняний ранок"

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкий і вітамінний салат буде доречним весняним ранком, коли нашому організму так захочеться чогось смачненького і одночасно дієтичного. Для цього досить замінити майонез сметаною і смак страви набуде абсолютно нового віддінку. Овочі і зелень ніколи не виявляться зайвими у вашому раціоні, а яйця стануть ідеальним сніданком, який надовго вгамує голод і надасть енергії. Не варто боятися і холестерину, який міститься в них, оскільки його кількість значно менша, ніж міститься в звичному для нас фаст-фуді, а походження має природну форму і здоровому організму зашкодити нічим не зможе.

Продукти для рецепту

Капуста молода
18.80 - 59.00

Капуста молода

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста молода

100г

Редис

2-3 шт

Яйця курячі Овостар харчові відварні чищені в розсолі 2,44кг 50шт

2-3 шт

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

30-40 г

Кріп 70г

2 гілочки

Сметана ХМЗ 20%

3 ст. л. (або за смаком)

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Овочі та зелень вимити, і добре просушити.

02

Капусту тонко нашаткувати. Огірки нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою (за бажанням, шкірку можна зрізати). Редис натерти на крупній тертці. Яйця порізати кубиками. Дрібно нарізати зелену цибулю. Кріп порубати.

03

У велику миску покласти капусту, трохи посолити і перемішати. Додати огірки, редис, яйця, зелену цибулю, кріп - перемішати. Салат заправити сметаною і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв