Торт "Трухлявий пень" - Image

Торт "Трухлявий пень"

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Іноді навіть до великого свята не хочеться робити занадто вигадливі страви, а навпаки, щоб стіл був у стилі мінімалізму. Або ж ви хочете зробити тортик до домашнього вечері і тому не хочете витрачати багато часу на його приготування. У будь-якому їх цих випадків вам знадобиться рецепт торта "трухлявий пень". Мабуть, свою назву він отримав через свій зовнішній вигляд. І правда, подивившись на фото, шматочок торта нагадує старий пень. Але це тільки зовні. Спробувавши шматочок цього торта, ви навіть не повірите, що за таку малу кількість часу і з таким набором інгредієнтів можна зробити такий смачний торт. А ваші гості будуть просити рецепт, тому що складно уявити, що такий торт може комусь не сподобатися.

Інгредієнти

Яйця

2 шт.

Цукор

1,5 ст.

Будь-яке варення

1 ст.

Кефір

1 ст.

Сода

1,5 ч. л.

Борошно

1, 5 ст.

Сметана (для крему)

250 г.

Етапи приготування

01

Яйця збити з 1 ст. цукру, додати варення, кефір, соду та борошно. Ретельно перемішати.

02

Тісто вилити у форму, змащену маслом та посипану борошном. Випікати 30 хвилин при температурі 180°С.

03

Для крему потрібно збити сметану з 0,5 ст. цукру.

04

Готовий бісквіт розрізати на коржі і змастити кремом.

05

Прикрасити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв