Мариновані огірки - Image

Мариновані огірки

Кількість порцій: 20Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Класична і вже традиційна закуска чоловіків. Вона підходить до багатьох гарнірів, і точно не буде зайвою на вашому столі. Мариновані огірки любить багато людей. Тому рецепт того, як правильно їх замаринувати, завжди буде актуальним. Ми пропонуємо вам дуже простий і легкий рецепт маринованих огірків. Сам маринад виходить не надто кислий і не надто солоний. Тому огірки припадуть до смаку багатьом, так як не всі люблять дуже солоне і кисле. У підсумку, ми маємо смачні мариновані огірочки, які можна дістати в будь-який час і поласувати ними з гарніром. Простий рецепт простої закуски зробить ваш обід і вечерю приємними і цікавими.

Продукти для рецепту

Огірки солені
169.00

Огірки солені

за 1 кг

Інгредієнти

Огірки солені

40 шт.

Кріп 70г

4 шт.

Оцет яблучний Borges 250мл

1 ст.

Часник

8 зуб.

Вода негазована Аквуля 2л

4 л.

Сіль Єгипет

180 г.

Перець Мрія чорний горошком 20г

40 г.

Етапи приготування

01

Огірки вимити. Відрізати кінчики.

02

У чисті банки на дно покласти часник, суцвіття кропу. Потім покласти огірки.

03

Маринад: у ємність вилити воду, оцет, сіль, перець. Перемішати до розчинення солі.

04

Залити огірки маринадом.

05

Поставити в тепле місце на пару днів, подалі від прямих сонячних променів. А потім в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв