Домашній апельсиновий мармелад - Image

Домашній апельсиновий мармелад

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Все, що вам потрібно, це три інгридієнта, які ви знайдете в будь-якому магазині, тридцять хвилин вільного часу і гарний настрій, аби приготувати щось смачне і веселе. Сьогодні мармелад трохи загубився серед всього розмаїття барвистих і не дуже натуральних солодощів. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати ці диво-ласощі, аби нагодувати домашніх не хімією, а солодощами. Готувати мармелад простіше простого, хоч це так і не здається з першого погляду. Але подивившись на остаточний результат, ви будете, як дитина, радіти яскравим шматочках щастя і смаку. Аромат апельсина заповнить ваш будинок літом і легкістю. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Апельсиновий сік

330 мл.

Цукор

2 ст. л.

Агар-агар

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Віджати сік з апельсинів і розділити в 2 ємності.

02

У 250 мл. замочити агар-агар на 20 хвилин.

03

80 мл. соку вилити в каструльку, додати цукор (2 ст. л. або скільки вважаєте за потрібне) і довести до кипіння.

04

У киплячий сік влити сік із замоченим агаром і проварити ще 1-2 хвилини.

05

Готовий розчин розлити по формах (можна взяти формочки для льоду) і залишити для застигання. Агар застигає швидко (вже при кімнатній температурі).

06

Потім перемістити в холодильник (можна перед цим обваляти в цукрі). Цукерочки легко виймаються з форми. Насолоджуйтесь!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Домашній апельсиновий мармелад – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua