Курка по-мисливські - Image

Курка по-мисливські

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курка по-мисливські - це страва тосканського походження, дуже популярна у всій Італії, особливо в північних регіонах. Термін "по-мисливські" виходить з того, що цей спосіб приготування був використаний для приготування дичини, але в нашому рецепті будемо готувати з куркою. Цей рецепт дуже простий у приготуванні. Тушковане м'ясо розбурхує апетит і викликає незмінні захоплення. Якщо соус в каструлі дуже рідкий, потрібно вийняти курку, збільшити вогонь і дати соусу загуснути. Приправити травами і спеціями. Цю страву можна подавати, як окремо, так і з картопляним пюре, рисом або смаженою картоплею. Прикрашають гілочками орегано.

Інгредієнти

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 шт.

Стебло селери

1 шт.

Бекон

150 г.

Гриби свіжі

125 г.

Гомілка куряча

4 шт.

Стегна курячі

4 шт.

Вермут сухий

90 г.

Цукор коричневий

0,25 ч. л.

Помідори консервовані

800 г.

Орегано

5 стеблів

Розмарин

1 стебло

Лавровий лист

1 шт.

Етапи приготування

01

Налити половину оливкової олії в каструлю, поставити на вогонь, розігріти. Додати в каструлю подрібнені цибулю, часник і селеру. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин на середньому вогні, не перестаючи помішувати.

02

Додати до цибулі в каструлю нарізані гриби і бекон, додати вогню, обсмажувати протягом 4-5 хвилин, також постійно помішуючи. Після чого, викласти на тарілку всю суміш.

03

Долити оливкову олію в каструлю, покласти шматочки м'яса, додати спеції, підрум'янити. Прибрати зайвий жир з каструлі ложкою. Влити вермут, збільшити вогонь, готувати, поки вермут не випарується.

04

Додати в каструлю помідори, орегано, цукор, розмарин, лавровий лист і налити 75 мл. води. Довести м'ясо до кипіння, додати суміш з беконом. Накрити зверху каструлю кришкою, готувати 20 хвилин, до м'якості м'яса.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Курка по-мисливські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua