
Заправка для борщу
Жоден українець не проживе і мысяця без улюбленого борщу або традиційної юшки з буряків. А що робить цю страву дійсно особливою, так це її заправка. Кожна хазяйка має свої секрети, а найголовніший – любов з якою готується справжній борщ. В заправку входить різноманітна палітра овочів, яка після закатки набуває ще більш насиченого, соковитого смаку. Найважливішим є те, що всі корисні властивості зберігаються. Такий варіант першого гарантовано забезпечить ситість, прилив сил, збагачення вітамінами організму і відновлення нормального травлення. Недарма в дитинстві нас так старанно намагались нагодувати борщем, корисність цієї страви традиційної української кухні безперечна.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Морква
0,8 кг.
Буряк Хоооп і Готово! червоний столовий 400г
1,2 кг.
Часник
150 г.
Цибуля
1 кг.
Перець зелений фасований
0,5 кг.
Зелень мікс 100г
300 г.
Сіль Єгипет
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
400 мл.
Етапи приготування
01
Підготувати помідори: помити та порізати на дрібні шматочки, подрібнити в блендері або пропустити через м’ясорубку. Часник обібрати та пропустити через прес, цибулю нарізати так, як для супу.
02
Зелень подрібнити, перець порізати на 4 частини та нашаткувати соломкою. Додати сіль, цукор, рослинну олію та оцет.
03
Всі інгредієнти перемішати і залишити на 1-1,5 години, щоб отримати побільше соку. По закінченню овочі розкласти в півлітрові баночки, прикрити кришками і стерилізувати з моменту закипання протягом 20 хвилин. Після цього витягти та закатати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів