
Полуниця в клярі
Що може бути смачнішим чим полуниця в клярі? Ніжні, червоні ягоди, що тануть у рідкому тісті та смажаться на вогні, так і просяться до рота знову і знову. Можете не сумніватись, таким десертом, ви здивуєте не лише своїх рідних та близьких, а й себе. Та не слід зупинятись лише на смакових якостях цього по-справжньому літнього плоду, адже букет його корисних властивостей може приємно здивувати вас. Здавна відомо, що в тому домі, де споживають цю ягоду, лікареві немає, що робити. Полуниця не лише своїм вітамінним комплексом підвищує імунітет, а й допомагає покращити пам'ять та апетит. Тому, готуйте цей десерт із задоволення і не пропустіть можливості насити свій організм корисними мікроелементами!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
125г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200мл
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.л.
Сіль Єгипет
щіпка
Полуниця
500г
Цукрова пудра Aro 250г
для прикраси
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.
02
Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.
03
Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.
04
Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.
05
Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.
06
Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
07
Посипати цукровою пудрою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів