Салат з білокачанної капусти і чорносливу - Image

Салат з білокачанної капусти і чорносливу

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Швидкий в приготуванні, буквально нашпигований вітамінами, не містить великої кількості непотрібних калорій. Саме тому цей салат чудово підійде для дієтичного харчування. Овочі включають в усі раціони такого харчування, адже вони - важливі постачальники мінеральних речовин, необхідних організму. Білокочанна капуста надовго подовжить нашу молодість і наповнить організм залізом, морква щедро поділиться каротином, а наливні яблучка не лише гармонізують смак і аромат салату, але і зменшать рівень холестерину в крові. Родзинкою салату стане чорнослив з його злегка димним запахом і приголомшливим смаком, без якого вітамінний набір страви буде просто не закінченим.

Інгредієнти

Капуста білокачанна

400г

Чорнослив

100г

Морква

1 шт

Яблуко

1 шт

Лимон

1 шт

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Капусту, моркву і яблуко нарізати соломкою, додати сіль, цукор.

02

Чорнослив замочити, після набухання нарізати дрібною соломкою.

03

Всі продукти з'єднати, заправити соком лимона і дати настоятися.

04

Оформити салат чорносливом, морквою та яблуками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Салат з білокачанної капусти і чорносливу – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua