Корисний квас із вівса - Image

Корисний квас із вівса

Кількість порцій: 12Час приготування: 144 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ось тут назва напою дійсно говорить сама за себе, і ніби шепоче нам, що смакові властивості квасу, менш важливі за його корисність. Але, звичайно ж, ми не можемо сказати, що він не смачний, оскільки споживання квасу в літню спеку приносить максимум задоволення. Як бачимо, цей квас не лише може втамувати спрагу, а й наповнити ваш організм поживними речовинами. Це можливо завдяки використанню головного компонента - вівса. Ця рослина містить багато крохмалю, білків та жирів. Крім того, страви з ним є надзвичайно легкими, тому широко використовуються в дієтичному харчуванні. Такі позитивні відгуки про ключовий компонент квасу виводять його на перші місця серед прохолодних напоїв, а пошановувачі здорового способу життя можуть бути впевнені, що отримають максимум користі та задоволення від його споживання.

Інгредієнти

Овес

250 г.

Вода

3 л.

Цукор

125 г.

Етапи приготування

01

Взяти овес и добре його промити.

02

Засипати овес у місткість потрібного розміру та додати цукру.

03

Добре перемішати, залити холодною водою і, накривши марлею, залишити на три доби.

04

Потім злити всю воду, залити новою водою і знову додати цукор. Після трьох діб бродіння квас буде готовим для споживання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Корисний квас із вівса – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua