Пісні вареники з вишнею - Image

Пісні вареники з вишнею

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хто не любить бабусині вареники з вишнями? Ця ароматна соковита начинка, що бризкає гарячим сиропом з тонкого тіста, нагадує про солодкі моменти нашого дитинства. Приємна ностальгія. Сьогодні хочеться поділитися з Вами тим самим рецептом вишневих вареників, але не простим – пісним. Тепер і в період посту Ви зможете насолоджуватися улюбленим літнім частуванням. Найпростацьке тісто, що складається всього з трьох інгредієнтів (борошно, вода, сіль), і стиглі садові вишеньки – все, що Вам потрібно. Ну, і, звичайно ж, гарний настрій і нестримне бажання творити. Особлива консистенція тіста робить його податливим, приємним у роботі і не дозволяє йому розмокати від соку, що виділяється вишнями, і це не може не радувати.

Інгредієнти

Борошно

400 г

Сіль

за смаком

Вода

300 мл

Вишні

300 г

Етапи приготування

01

Борошно просіяти. До нього додати дрібку солі. Поступово вливати теплу воду і замішати тісто. Воно має бути приємним, не липнути до рук. Накрити і дати постояти близько години (не нехтуйте цією порадою, вона дійсно важлива).

02

Підготувати вишню (зі свіжої видалити кісточки, заморожену промити під теплою водою і залишити, щоб стікав сік).

03

Присипати борошном робочу поверхню і розкатати тісто в пласт. Вирізати кружечки-заготовки для майбутніх вареників. Тепер брать по одному і обережно розтягувати тісто, тягнути з країв.

04

Покласти на кружечок тіста вишню і скласти його навпіл. Добре скріпляти краї.

05

Поки вареники ліпляться, поставити на вогонь каструлю з водою.

06

Коли вода закипить, кинути в неї по одному варенику, помішуючи. Вареники готові тоді, коли починають спливати. Шумівкою виловити, розкласти по тарілках.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв