
Баклажани по-українськи
Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паста томатна Чумак 25% 300г
50 г.
Часник
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
100 мл.
Перець Болгарський
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
4 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Баклажани гриль
200 г.
Етапи приготування
01
Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.
02
Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.
03
Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів