Шоколадне морозиво - Image

Шоколадне морозиво

1

Кількість порцій: 1Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кінець світу настане, коли ви проведете літо без морозива. Без паніки! Переведіть подих та пам'ятайте: METRO подбає, щоб цього не трапилося. Тому немає часу пояснювати — швидше зберігайте рецепт морозива.

Продукти для рецепту

Вершки Metro Chef ультрапастеризовані 35% 1л
299.90

Вершки Metro Chef ультрапастеризовані 35% 1л

1 л

Інгредієнти

Вершки Metro Chef ультрапастеризовані 35% 1л

250г

Шоколад екстра чорний Rioba 90% 100г

100г

Молоко Metro Chef 2,5% 1л

350мл

Яйця перепелині Metro Chef 20шт

4шт

Етапи приготування

01

У сотейнику доводимо до кипіння вершки та молоко.

02

Додаємо шоколад та помішуємо віничком до повного розчинення.

03

Збиваємо жовтки з цукром у пишну піну.

04

Тонкою цівкою вливаємо в сотейник яйця.

05

Варимо на повільному вогні до густої консистенції.

06

Отриманий крем переливаємо в глибоку миску і накриваємо харчовою плівкою.

07

Ставимо до морозильної камери мінімум на 2 год. Щоб консистенція морозива вийшла більш м’якою, рекомендовано кожні 20 хв. його перемішувати. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв