Закуска з кабачків - Image

Закуска з кабачків

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Закуска з кабачків буде дуже доречна при будь-якій нагоді. Її можна подавати і до звичайного столу разом з якимось гарніром. Але можна також і під час якогось свята, як холодну закуску. Якщо ваша мета - просто добре провести час, то можна навіть подавати їх без гарніру, як за звичайним фуршетом. Завдяки яйцям і сиркам, які загорнуті в кабачок, закуска виходить досить ситною, і ваші гості не будуть голодними, але й переїдати теж ніхто не буде. Що ж до кабачків, то вони дуже соковиті і насичені вітамінами, які потрібні нашому організму. Тому спробуйте скомбінувати приємне з корисним - приготуйте смачну закуску з кабачків.

Інгредієнти

Кабачок

1 шт.

Майонез

100 г.

Плавлений сирок

1 шт.

Часник

4 зуб.

Зелень

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки нарізати уздовж завтовшки 5 мм. Обваляти кожну скибочку в борошні та обсмажити в олії до золотистої скоринки.

02

Яйце відварити і порізати на кубики. Часник очистити і видавити на пресі для часнику. Сирок натерти на терці. Змішати яйця, часник і майонез.

03

Змастити кожен шматочок кабачка начинкою і згорнути рулетиком, посипати зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Закуска з кабачків – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua