
Літній малиновий пудинг
Ах, цей англійський малиновий пудинг. Чудо. З'ївши одну ложечку цього повітряного десерту, Ви ні за що не зможете відірватися. Соковиті, стиглі ягідки на «подушці» з легкого сметанного крему ідеально гармонують з м'яким бісквітним тістом. А готувати цю ароматну смакоту – одне задоволення. Беремо трохи «простоти приготування», додаємо «мінімум зусиль», виставляємо «максимум насолоди» і можете дивувати гостей літнім ягідним десертом. Все дуже просто. І наостанок порада господині: сметану можете замінити жирними вершками, а до малини додайте будь-які лісові ягоди на Ваш смак і гаманець. Прикрасити десерт можна шоколадною крихтою і гілочкою свіжої м'яти.
Інгредієнти
Малина
600 г
Цукрова пудра
50 г
Бісквітний рулет
300 г
Сметана 20% жиності
200 г
Етапи приготування
01
Змішайте половину малини з пудрою.
02
Рулет наріжте невеликими скибочками і викладіть у склянки.
03
Сметану збийте, щоб вона трохи загусла.
04
Викладайте по черзі рулет, сметану, малину і так до верху.
05
Поставте мінімум на годину в холодильник.
06
Перед подачею прикрасьте малиною і пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів